Android media streamer

VENZ V10 Android media streamer met volledige 3D en 4K ondersteuning


De VENZ V10 is een compacte Android media streamer met volledige 3D en 4K ondersteuning. Het woord streamer zegt al veel, met de VENZ V10 kun je simpelweg content over een draadloze of bedrade internet verbinding streamen op je TV of monitor en kun je daarnaast eigen opgeslagen content van lokale- of netwerk opslag streamen vanaf bijvoorbeeld een NAS of externe HDD.

 

Met de VENZ V10 zal de consument kunnen genieten van TV programma’s, films, series, muziek, foto’s, sport en nog veel meer. De VENZ V10 is de perfecte keuze als het gaat over gebruiksgemak, stabiliteit en duurzaamheid. Deze VENZ V10 media streamer past bij iedereen, of je nu Android applicaties wilt installeren voor het gebruik op je TV of je wilt je eigen content van een lokale- of netwerk opslag streamen? Het kan allemaal en nog veel meer want vergeet niet dat deze VENZ V10 volledige ondersteuning bied voor zowel 4K als ook 3D content. De VENZ V10 draaiende op Android 5.1 is een echte aanrader en heeft onder meer drie USB-poorten, een HDMI 2.0 uitgang met meegeleverde kabel, een interne WiFi en een RJ45 LAN poort en word geleverd daarbij met een 21-talige handleiding en een handige afstandsbediening met mouse pointer welke je makkelijk door zowel Android als ook Kodi loodst.

 

Voor gebruik van de VENZ V10 als mediaspeler sluit je je externe harde schijven of USB-sticks aan op één van de vier USB-poorten of koppel je je eigen netwerk zeer makkelijk door middel van SMB, DLNA of UPnP. Vervolgens speel je je mediabestanden direct af door de media center applicatie te activeren in het menu op je tv. Ook kun je kiezen om je mediabestanden op te slaan op het 8GB interne geheugen dat je zelf met een MicroSD zou kunnen uitbreiden tot 64GB. Sluit de VENZ V10 rustig aan op je 5.1 of 7.1 receiver, hij zal zowel in de Android- als ook de Kodi omgeving alle audio formaten ondersteunen en perfect afspelen.

 

Kodi 16.1, Netflix, Youtube, Miracast en nog meer applicaties zijn al voor je geïnstalleerd op het apparaat. Zo kun je gemakkelijk films, TV series, muziek en nog veel meer streamen via je WiFi-verbinding of vaste internet aansluiting. Daarnaast heb je volledige toegang tot de Google Playstore en kunt daarin alle populaire Android apps vinden die je op de VENZ V10 kunt installeren en kunt gebruiken.

 

Vanwege de Quad-Core Cortex 64bits A53 processor en de Mali-450 video processor in combinatie met het Android Lollipop 5.1 besturingssysteem is de VENZ V10 uiterst krachtig, lekker snel en zeer betrouwbaar en kun je Full HD, 3D en 4K films met gemak afspelen! De UltraHD 4K ondersteuning is er voor 10-bit met 60 frames per seconde.

 

Populaire toepassingen met een VENZ V10 zijn o.a.;
-films, series, sport, TV kijken wanneer u dat wilt simpel over uw eigen internet verbinding.
-TV kijken met uw eigen kabel abonnement op een slaapkamer of in de tuin zonder dat u daarvoor een extra ontvanger voor nodig heeft, u installeert simpel de bijbehorende app van uw leverancier uit de Playstore op de V10, geeft uw contract informatie in op uw scherm en kijkt TV over uw eigen internet verbinding. Super Max Verstappen kijken of de ontknoping van het EK zien onder uw veranda of in uw lounge hoek in de tuin? TV naar buiten, V10 eraan middels HDMI kabel, uw Wifi verbinden en kijken maar, zo simpel kan het zijn! u heeft alleen de V10 nodig en uw eigen internet verbinding.
-Gaat u op vakantie maar is er kans op slecht weer? Neem de V10 met u mee, hij is compact (11×11x3cm) en sluit hem aan op de TV op uw bestemming, internet verbinding op de locatie verbind u of u heeft wellicht een eigen MiFi (mobiele wifi ontvanger) bij, deze koppelt u met de V10 en u kunt kijken wat u wilt kijken.
-U heeft een TV thuis die geen smarthub bevat maar twijfelt of u 4-5-600 Euro moet uitgeven voor een nieuwe smart TV omdat de oude eigenlijk nog best wel goed is? Simpel, koop een V10 sluit hem aan op uw bestaande TV en uw TV zal een velen malen betere smart hub bieden middels de V10 dan in welke smart TV dan ook!


Specificaties

Chipset

Amlogic S905

Processor Quad Core ARM
  64-bit Cortex A53

 

up to 2.0GHz

GPU Penta Core Mali-450
  up to 750MHz, 3D

 

Graphics acceleration

Werkgeheugen 1GB DDR3
Opslag 8GB eMMC Flash
  uit te breiden middels

 

MicroSD geheugen tot 64GB

Draadloosnetwerk

2.4GHz  802.11 b/g/n WIFI

Video Output

HDMI 2.0 port

 

up to UHD 4K @ 60fps

Audio Output

HDMI 2.0, AV out, Optical out

Stroom adapter AC-DC SPS adapter 5V/2A

 

(FCC, CE, CCC certified)

High Definition 720P, 1080I, 1080P FHD, 3D

video output

 

Mode, UHD 4K @ 60fps 10-bit

Decoderformaten HD MPEG1/2/4,H.265/HEVC, H.264 ,

 

HD AVC/VC-1,RM/RMVB
,Xvid/DivX3/4/5/6 ,RealVideo8/9/10

Videoformaten MKV, WMV, MPG, MPEG, DAT, AVI,
  MOV, ISO, MP4, RM, DivX HD

Muziekformaten

MP3, AAC, WMA, RM, FLAC, Ogg and

 

programmable with 5.1 down-mixing

Fotoformaten

JPG, MJPEG, JPEG, BMP, PNG,TIFF, GIF

Ondertiteling

sub, smi, ssa, srt, idx + sub

Netwerk PPPoE, VPN, Portable Wifi hotspot,

 

Samba share, DLNA

Supported files

EXT3, FAT32, NTFS

USB 2.0 Host

USB HOST * 3

Netwerk RJ45 Cable socket support LAN

 

speed to 10/100Mbps

Besturingsysteem

Android 6.0

Afmeting V10 11 x 11 x 3 cm
Gewicht V10: 220 gram

In de doos: V10 unit, IR afstandsbediening met mouse pointer, 2x AAA batterijen, stroom adapter 5V, HDMI kabel, 21-talige Snelstartgids

Prijs € 69,95 p/s

Venz V10 Android media streamer is te bestellen via de mail op info@beekcom.nl

 

Beekcom

Het Computer Service Bedrijf van Nijkerkerveen en omstreken


 

 

Contact